poniedziałek, 27 kwietnia 2009

Kuchnia poleca




Obiad firmowy przygotowany w 20 minut. Zainspirowały mnie zakupy na bazarze skąpanym w wiosennym słońcu. Sałatka z rukoli, sałaty lodowej, kiełków lucerny, rzodkiewek, białej rzodkwi, dymki i pomidorów z dodatkiem oliwy z oliwek i octu balsamicznego. Do tego tarta ze szpinaku i fety, na francuskim cieście. Popijaliśmy do tego sok z buraków, a za uchylonymi drzwiami do ogrodu grasował wielki, czarny, gruby i okrutnie brudny kot sąsiadów.

3 komentarze:

pszczola pisze...

baaardzo to apetycznie wszystko wygląda :-)

Flora pisze...

Jedzenie wygląda baaardzo apetycznie, ale do układania kwiatów to ja poproszę zatrudnić mnie, ok? ;-))))))))))))))))))

Beata Lipov pisze...

Flora, pracuję czasem z florystami i wiem, jak trudne to jest do pogodzenia. To niuanse zawodów twórczych. Pozdrawiam serdecznie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails